Курсове по италиански език2017-12-23T11:43:41+00:00

Долче Стилново

Курсове по италиански език в София и онлайн

курсове по италиански език в софия и онлайн

Долче Стилново предлага курсове по италиански език за деца и възрастни за всички нива, от италиански за начинаещи до курсове за напреднали и подготовка за изпити CELI. В нашата школа езиковите курсове са поверени изцяло на учители с матерен италиански език. Нашите опитни преподаватели работят с интерактивна методика, която съчетава елементи от традиционните методи за преподаване на италиански като чужд език, индуктивния метод и сугестопедичния подход. Съдържанието на всеки курс се адаптира частично съгласно интересите и желанията на курсистите и съчетава най-доброто от индивидуалното обучение и динамиката на групата. Нашите преподаватели се стремят не само да Ви улеснят в изучаването на италианския език, но и да Ви помогнат да усетите красотата на италианския език и да се свържете непосредствено с италианската култура чрез тях – нейните директни носители.

Гарантираме Ви автентично изживяване на италианския език, „пълно потапяне“ в културата по време на занятията и истински италиански акцент!

Курсове по италиански език

Нашият метод

Нашият метод на преподаване се гради върху четири основни принципа, които взаимно се допълват, създавайки оптимална среда за усвояване на езика:

  • Индуктивен метод
  • Хуманистично-афективен подход
  • Игра
  • Култура

Тест за ниво

Ако не сте сигурни какво е нивото Ви на италиански език в момента, можете да го установите с помощта на нашите онлайн тестове.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Получавайте новини за нашите курсове и събития.