Долче Стилново

Курсове по италиански език в София и онлайн

курсове по италиански език в софия и онлайн

Долче Стилново предлага курсове по италиански език за деца и възрастни за всички нива, от италиански за начинаещи до курсове за напреднали и подготовка за изпити CELI. В нашата школа езиковите курсове са поверени изцяло на учители с матерен италиански език. Нашите опитни преподаватели работят с интерактивна методика, която съчетава елементи от традиционните методи за преподаване на италиански като чужд език, индуктивния метод и сугестопедичния подход. Съдържанието на всеки курс се адаптира частично съгласно интересите и желанията на курсистите и съчетава най-доброто от индивидуалното обучение и динамиката на групата. Нашите преподаватели се стремят не само да Ви улеснят в изучаването на италианския език, но и да Ви помогнат да усетите красотата на италианския език и да се свържете непосредствено с италианската култура чрез тях – нейните директни носители.

Гарантираме Ви автентично изживяване на италианския език, „пълно потапяне“ в културата по време на занятията и истински италиански акцент!

Курсове по италиански език

 • Индивидуални курсове

  Искате да започнете да учите италиански език и да напреднете бързо, но групата просто не е за Вас? Ако търсите частни уроци по италиански език в София, ние можем да помогнем! Индивидуалното обучение по италиански език в Долче Стилново е най-прекият…………..

  Научи повече…

 • Разговорни курсове

  Макар и безспорно приятен, престоят в Италия не е единствения начин да учиш разговорно италиански с преподаватели италианци. Долче Стилново е езикова школа по италиански език в София, специализирана в качествено езиково обучение.

  Научи повече…

 • Италиански за деца

  Курсовете по италиански за деца в Долче Стилново са едно забавно пътешествие из езика и културата на чудната Италия. С помощта на игри, песни, танци и театрални сценки децата усвояват италиански език с лекота и удоволствие. За да може всяко дете да..

  Научи повече…

 • Италиански за начинаещи

  Италианският език е един от най-красивите и мелодични романски езици. Ако вече сте опитали да го научите сами или със самоучител по италиански за начинаещи, но нещо липсва, ние можем да Ви помогнем! Курсовете по италиански език за начинаещи в..

  Научи повече…

 • Интензивни курсове

  Интензивните курсове по италиански език в Долче Стилново имат за цел да ви помогнат да усвоите езика по възможно най-ефективния начин в оптимален срок. Чрез пълно потапяне в италианския език и култура по време на занятията и с помощта на нашите опитни..

  Научи повече…

Нашият метод

Нашият метод на преподаване се гради върху четири основни принципа, които взаимно се допълват, създавайки оптимална среда за усвояване на езика:

 • Индуктивен метод
 • Хуманистично-афективен подход
 • Игра
 • Култура

Тест за ниво

Ако не сте сигурни какво е нивото Ви на италиански език в момента, можете да го установите с помощта на нашите онлайн тестове.

Курсове – Всички нива

A1.1
A1.2
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи, както ако нямате предварителни познания по италиански език (тогава Вашето ниво е А1.1), както и ако вече имате базови познания или владеете езика на елементарно ниво. Лингвистични компетенции (това, което можете да разбирате и да казвате на италиански), варират значително между нива А1.1, А1.2, А2.1 и А2.2. Затова, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Получавайте новини за нашите курсове и събития.