Loading...
You are here:--Фирмено обучение
Фирмено обучение2017-11-14T12:20:18+00:00

Фирмено обучение

Долче Стилново е езикова школа, специализирана в качествено обучение по италиански език, извършвано само от опитни преподаватели италианци. Нашата методология съчетава успешно както традиционни, така и иновативни елементи за постигане на възможно най-добри и трайни резултати в оптимален срок.

Непосредствено общуване с преподаватели с матерен италиански език и подхода на „пълно потапяне“ в езика и културата на Италия по време на часовете спомагат както за по-бързото отпадане на езиковата бариера, така и за усвояването на по-натурално произношение. Използваме интерактивна система, стимулираща общуването и се стремим всеки курс да предлага най-доброто от динамиката на групата и гъвкавостта на индивидуалното обучение.

Езикова школа Долче Стилново може да работи за Вас и Вашия бизнес в няколко направления:

  • Общо-езикови курсове по италиански език за Вас и Вашите екипи
    • Предлагаме качествено обучение по италиански език за всички нива.
  • Специализирани курсове по италиански език:
    • Бизнес италиански
    • Италиански език за кол центрове
  • Организиране на тийм-билдинг събития, свързани с италианската култура, специално създадени и моделирани за Вашия екип

Гарантираме Ви автентично изживяване на италианския език, интересни събития, свързани с многобройните аспекти на вдъхновяващата италианска култура и истински италиански акцент!

Фирмено обучение: Повече информация

За повече информация за нашите предстоящи интензивни курсове по италиански език, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще Ви отговорим в рамките на един работен ден.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след което продължава образованието…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.