Loading...
You are here:--Интензивни курсове по италиански
Интензивни курсове по италиански2017-11-14T12:24:28+00:00

Интензивни курсове по италиански

Интензивните курсове по италиански език в Долче Стилново имат за цел да ви помогнат да усвоите езика по възможно най-ефективния начин в оптимален срок.  Чрез пълно потапяне в италианския език и култура по време на занятията и с помощта на нашите опитни преподаватели от Италия, ще получите максимум резултат за минимум време, без това да се отрази негативно на качеството на Вашите знания.

В нашите интензивни курсове по италиански използваме интерактивна система, позволяваща паралелно да се развият четирите основни езикови умения – говорене, слушане, четене и  писане.

Интензивни курсове по италиански език: Методологията ни

Методологията ни съчетава успешно традиционни, културни и сугестопедични елементи за максимално трайни и добри резултати. Не е трудно да преодолееш езиковата бариера чрез непосредствено общуване с  нашите преподаватели италианци, чрез забавни игри и пряк досег до културата.

Вярваме, че нашата мисия е не само да предлагаме качествени интензивни  курсове по италиански език, но и да вдъхваме и укрепваме любовта към италианския език и италианска култура в България. Гарантираме Ви, че в Долче Стилново ще получите автентично изживяване на италианския език, интересни събития, свързани с многобройните аспекти на италианската култура и истински италиански акцент.

За да Ви докажем, че ученето на чужд език може да бъде истинско удоволствие, Ви каним да присъствате на  безплатна демонстрация. Побързайте и заявете своя първи урок по италиански безплатно!

Интензивни курсове по италиански език: Повече информация

За повече информация за нашите предстоящи интензивни курсове по италиански език, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще Ви отговорим в рамките на един работен ден.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след което продължава образованието…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.