Loading...
You are here:--Италиански език онлайн курс
Италиански език онлайн курс2017-11-14T12:50:18+00:00

Италиански език онлайн курс

Ако искате да учите италиански език с учител от Италия, без да се лишавате от удобството на дома си и при това на български цени,  нашите курсове по италиански език онлайн са точно за Вас.

Долче Стилново е единствената школа по италиански език в София, в която занятията се водят само от опитни преподаватели с матерен италиански за всички нива. Ученето на италиански език онлайн с „жив учител“ е най-гъвкавият, удобен и ефективен начин да навлезете бързо в италианския или да усъвършенствате нивото си.

Нашите онлайн курсове по италиански език предлагат максимална гъвкавост и удобство за курсиста. Преподавателят адаптира учебния материал според интересите, нуждите и темпото на учещия, за да гарантира все по-високо високо ниво на мотивация и ангажираност.

Италиански език онлайн: Нашата методология и преподаватели

Методологията, която използваме, съчетава успешно традиционни, културни и сугестопедични елементи за максимално трайни и добри резултати. Не е трудно да преодолееш езиковата бариера чрез непосредствено общуване с нашите преподаватели от Италия и пълно потапяне в италианската култура.

Нашите преподаватели са директни носители на езика и културата. Учейки италиански език онлайн в Долче Стилново, ще получите автентично изживяване на езика, професионални и отдадени преподаватели, и истински италиански акцент.

Италиански език онлайн: Повече информация

За повече информация за нашите предстоящи интензивни курсове по италиански език, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще Ви отговорим в рамките на един работен ден.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след което продължава образованието…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.