Loading...
You are here:--Италиански език за начинаещи
Италиански език за начинаещи2017-11-30T11:22:42+00:00

Италиански език за начинаещи в София

Италианският език е един от най-красивите и мелодични романски езици. Ако вече сте опитали да го научите сами или със самоучител по италиански за начинаещи, но нещо липсва, ние можем да Ви помогнем!

Курсовете по италиански език за начинаещи в Долче Стилново са най-добрата отправна точка за усвояване на езика по приятен и ефективен начин.  Нашата методология съчетава успешно традиционни, културни и сугестопедични елементи за максимално трайни и добри резултати.

Не е трудно да преодолееш езиковата бариера чрез непосредствено общуване с нашите преподаватели от Италия, чрез забавни игри и пълно потапяне в италианската култура. Работим по интерактивна система, взимайки най-доброто от динамиката на групата и гъвкавостта на индивидуалното обучение.

Гарантираме Ви автентично изживяване на италианския език, интересни събития, свързани с многобройните аспекти на вдъхновяващата италианска култура и истински италиански акцент!

За да Ви докажем, че ученето на чужд език може да бъде истинско удоволствие, Ви каним да присъствате на  безплатна демонстрация. Побързайте и заявете своя първи урок по италиански безплатно!

Курс по италиански език за начинаещи:  Какво ще научите?

  • азбуката, фонетика, поздрави, „Как се казва?“, числата, часовете, дните от седмицата, „Колко е часа?“, как да „прочетем“ картата на италиански език
  • основни глаголи, женски и мъжки род, единствено и множествено число, съществителни и прилагателни  
  • спрежение на глаголите, глаголи „съм“ и „имам“
  • неправилни глаголи, структура на изречението, как да задаваме въпроси
  • емоции и състояния
  • описание на характери, хора, предмети и градове
  • определителен и неопределителен член, ед. и мн. число
  • предлози
  • храна ( закуска, обяд, вечеря), традиционни ястия
  • един ден в Болоня

Италиански за начинаещи: Повече информация

За повече информация относно предстоящите κурсове по италиански език за начинаещи, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще ви отговорим в рамките на един работен ден.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.