Loading...
You are here:--Частни уроци по италиански език
Частни уроци по италиански език2017-11-29T17:36:22+00:00

Частни уроци по италиански език

Искате да започнете да учите италиански език и да напреднете бързо, но групата просто не е за Вас? Ако търсите частни уроци по италиански език в София, ние можем да помогнем!

Индивидуалното обучение по италиански език в Долче Стилново е най-прекият и ефективен начин да научите италиански език или да усъвършенствате нивото си с преподавател с матерен италиански език.  Нашата методология съчетава успешно традиционни, културни и сугестопедични елементи за максимално трайни и добри резултати. Не е трудно да преодолееш езиковата бариера чрез непосредствено общуване с нашите преподаватели от Италия и пълно потапяне в италианската култура.

Нашите индивидуални курсове по италиански език предлагат максимална гъвкавост и удобство за курсиста. Преподавателят адаптира учебния материал според интересите, нуждите и  темпото на учещия, за да гарантира все по-високо високо ниво на мотивация и ангажираност.

Частни уроци по италиански език: Преподаватели и уроци

Долче Стилново е единствената школа по италиански език в София, в което италианският език се преподава само от италианци за всички нива. Нашите преподаватели са директни носители на езика и културата. С частни уроци по италиански език  при нас ще получите автентично изживяване на езика, достъп до интересни събития, свързани с различен аспекти на вдъхновяващата италианска култура и истински италиански акцент!

Частни уроци по италиански език: Повече информация

За повече информация за нашите предстоящи интензивни курсове по италиански език, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще Ви отговорим в рамките на един работен ден. За да Ви докажем, че ученето на чужд език може да бъде истинско удоволствие, Ви каним да присъствате на  безплатна демонстрация. Побързайте и заявете своя първи урок по италиански безплатно!

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след което продължава образованието…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.