Loading...
You are here:-Игор Леонардуци
Игор Леонардуци2017-12-15T08:00:07+00:00

Игор Леонардуцци

 

Преподавател по италиански език Иления Турки
“È solo la lingua che rende uguali. Uguale è chi sa esprimersi e intendere l’espressione altrui.”

(Само езикът ни прави равни.Равни сме, когато умеем да се изразяваме и да разбираме изразяването на другите. – Лоренцо Милани)

Какво е Италия? – Музика, поезия, театър! Така мисли Игор и посвещава младостта си на изучаването на тези музи. Този типичен (в нашите очи), представител на Италия – музикант, певец и театрален актьор, има непогрешим педагогически усет. В комбинация с останалите му дарби, това гарантира, че всяко занятие се превръща в прозорец към този красив език и култура. Очаквайте истинско изживяване на италианската култура и не се изненадвайте, ако видите Игор да влиза с китара в час.

Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в „Università degli studi di Padova” и специализира театър и музика. Зад гърба си има множество театрални и музикални участия във фестивали и събития, както в Италия, така и в други европейски страни. Открива любовта към преподаването благодарение на участие в образователни проекти за деца и хора с увреждания. Казва, че при преподаването намира идеалната пресечна точка и поле за израз на различните си заложби. В часовете си съчетава успешно традиционния дедуктивен и индуктивния метод, които разнообразява с игри, ситуационни импровизации, песни и други. Експертните познания и таланта на Игор в областта на музиката и театъра са в основата на успешното планиране и приложение на два от четирите основни компонента, върху които се гради нашата методология: игра и култура.

Игор във ВИДЕО & ФОТО

Вашите преподаватели

Получавайте новини за нашите курсове и събития.