Loading...
You are here:--Италиански за деца
Италиански за деца2017-11-14T12:25:24+00:00

Италиански за деца

Курсовете по италиански за деца в Долче Стилново са едно забавно пътешествие из езика и културата на чудната Италия.

С помощта на игри, песни, танци и театрални сценки децата усвояват италиански език с лекота и удоволствие.  За да може всяко дете да получи най-доброто от ученето „заедно“ и  да бе губи гъвкавостта на индивидуалния курс, занятията се провеждат в малки групи (до 6 деца в група) и се моделират спрямо интересите и реакциите на децата. Живият контакт с преки носители на италианския език им помага не само да научат езика по-бързо, но и да развият социалните си умения при общуване с хора от чужди култури.

Нашите курсовете по италиански език за деца не са просто адаптирани курсове за възрастни, а са специално разработени за нуждите на малките изследователи на тази прекрасна култура. Те целят да стимулират въображението, да улеснят запаметяването и да увеличат интереса към изучаване на езика.

Италиански език за деца: Нива

Италиански език за деца в Долче Стилново е разделен на три нива, според знанията на детето към момента на записване. Курсовете по италиански са: начинаещи (Elementare), средно-напреднали (Intermedio) и напреднали (Avanzato). Курсовете по италиански език за деца са подходящи за деца между 7 и 10 години.

Италиански език за деца: Повече информация

За повече информация относно предстоящите курсове, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще Ви отговорим в рамките на един работен ден.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след което продължава образованието…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.