Курсове по италиански
език само с най-добрите преподаватели от Италия.
За всички нива.

Независимо дали сега започваш или вече имаш знания по италиански език, ние ще ти помогнем да научиш италиански, да говориш свободно и уверено. Нашите курсове са създадени за тези, които искат да учат по най-ефективния и естествен начин, и да имат директен контакт с италианската култура.

Pisa tower icon

Само квалифицирани преподаватели италианци

Italian mask icon

Пълно потапяне в италианския език и култура

Italian gondola icon

Интерактивна методология и практика от Ден 1

Green circle
x
За да изпратите този формуляр е необходимо да приемете условията за поверителност и лични данни на уебсайта.
Дни от седмицата
Предпочитано време през седмицата
Събота и неделя

Complimenti!

Вече си част от VIP списък с чакащи за курс по италиански с Долче Стилново! Какво означава това? Че ще се свържем първо с теб - още преди желаният от теб курс да бъде обявен на сайта, така че твоето място да е гарантирано!
В случаите, когато група за твоето ниво не се сформира точно в избраното от теб време,  ще те информираме за курсове, които са със възможно най-сходно провеждане.

Нямаме търпение да те видим в един от нашите курсове! A presto!

Mamma mia! Нещо се обърка. Опитай пак!
0
Shopping cart icon

Стандартен италиански език – всички нива

А нива

(~ от 0 до 200 часа италиански)

Първите и базови нива, които ще ти дадат добра основа, за да можеш да започнеш да комуникираш на италиански. Четири ключови степени, с които от нулеви знания ще преминеш към сравнително комфортно ползване на езика в ежедневни ситуации. Подходящи са за теб, ако имаш нулеви или базови познанияпо италиански.

Езиковите компетенции варират много от ниво на ниво. Ако не знаеш кое е твоето, разгледай програмата на всяко ниво и направи безплатния ни онлайн тест за ниво.

Безплатен тест

В нива

(~ от 200 завършени часа до 600 часа италиански)

В B-нивата преминаваш от базово към свободно владеене на италиански. Подходящи са за теб, ако си учил италиански приблизително над 200 часа. В тях получаваш всички необходими знания и умения – граматически и лексикални, плюс много, МНОГО практика, за да можеш да проговориш италиански свободно и да се справяш с всяка ситуация.

Езиковите компетенции варират значително от ниво на ниво. Ако се колебаеш кое е твоето ниво, прегледай програмите на курсовете за В-нива и направи безплатния ни онлайн тест.

Безплатен тест

С нива

(~ от 600 завършени часа до 900 часа италиански)

В С-нивата се превръщаш в експерт. Подходящи са за теб, ако си учил/а над 600 часа италиански. Научаваш да се изразяваш не само правилно и функционално, но богато и нюансирано. Владееш напълно всички регистри на речта и цялото богатство на италианския език е твое. Мечтаеш и сънуваш на италиански: той е твоя втора природа. В С-нивата се научаваш да говориш толкова добре, че твоите италиански събеседници не са съвсем сигурни дали си чужденец.

Езиковите компетенции варират значително в различните С-нива . Ако не знаеш кое е твоето ниво, разгледай програмите на С-нивата и направи безплатния ни онлайн тест.

Безплатен тест

Курсовете по стандартен италиански са чудесни, но не са за теб?

Може би имаш нужда от специализиран курс по бизнес италиански (или юридически, медицински, италиански за оперно пеене…)? Или търсиш частни уроци по италиански, защото трябва да го научиш в много кратък срок - ще пътуваш за Италия, ще работиш/учиш на италиански?

Повече информация за индивидуално обучение по италиански език (частни уроци по италиански език), бизнес италиански, юридически и медицински италиански ще намериш на страницата на специализираните курсове >

Последвай този линк, за да научиш повече за разговорни курсове, интензивни курсове по италиански език и фирмено обучение по италиански език. Повече информация тук >

Стъпка по стъпка ще научаваш и използваш нови знания, но е много вероятно на първите два или три урока да се чувстваш малко особено – все пак материята е абсолютно нова. Въпросът е: какво предпочиташ? Важно ли е за теб да превеждаш всяка дума, да използваш предимно български в час, да учиш чрез посредник и да НЕ излизаш от зоната си на комфорт?

Или искаш да постигнеш бързи и трайни резултати по най-ефективния и естествен начин, по методологията на „пълно потапяне“? Ако знаеш, че разполагаш с помощта на най-добрите професионалисти, готова ли си да излезеш от зоната си на комфорт за няколко часа??

Ако искаш повече преводи и по-малко практика ,нашата методология не е за теб и е добре да потърсиш друга школа по италиански език. Ако клониш към второто  - BENISSIMO!, нямаме търпение да те видим.

Yellow circleBlue circle

Отзиви от мрежата

Five stars testimonials icon
5.0 от 5
(5/5) 100+ гласа
Десислава Христова
Five stars testimonials icon
"

Would recommend the school to everyone who wants to learn Italian. Great professionals! All teachers are native speakers and it’s more than a school, feels like home. ❤️

Кристина Йончева
Five stars testimonials icon
"

Винаги е забавно и продуктивно. Поздравления. Методът на "пълно потапяне" предразполага към по-голяма мотивация и по-голяма концентрация. Хората тук са страхотни - от рецепцията до класната стая!

Вени Пеева
Five stars testimonials icon
"

Да учиш чужд език от хора, на които той им е майчин език, е възможност, която не е за изпускане! Не само защото е рядкост да се намери тук, но и защото ако ще учиш нещо, нека да е от извора. Преподавателите са търпеливи и ентусиазирани. Говори се много не само за езика и граматиката, но се набляга много на италианската култура. Обръща се внимание на всеки индивидуално. Препоръчвам силно за хора, които обичат Италия и/или пътуват често там

Предстоящи курсове

ONLINE

Ниво A2.2

30/10/2022
-
18/12/2022
395
лв.
420
лв.
лв.
Събота и неделя:
Оставащи места:
14:00
-
16:30
0
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Ниво C1.2

6/12/2022
-
14/2/2023
655
лв.
655
лв.
лв.
Вторник и четвъртък:
Оставащи места:
18:30
-
21:30
4
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Ниво A2.1

13/12/2022
-
9/2/2023
355
лв.
395
лв.
лв.
Вторник и четвъртък:
Оставащи места:
19:00
-
21:30
3
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Ниво C1.1

12/12/2022
-
22/2/2023
625
лв.
625
лв.
лв.
Понеделник и сряда:
Оставащи места:
19:10
-
21:40
6
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Начинаещи

11/12/2022
-
4/2/2023
315
лв.
315
лв.
лв.
Събота и неделя:
Оставащи места:
11:15
-
13:45
6
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Начинаещи

11/1/2023
-
20/2/2023
284
лв.
315
лв.
лв.
Понеделник и сряда:
Оставащи места:
10:00
-
12:30
10
Научи повече
Sold Out
Wait list