x
За да изпратите този формуляр е необходимо да приемете условията за поверителност и лични данни на уебсайта.

Complimenti!

Вече си част от VIP списък с чакащи за курс по италиански с Долче Стилново! Какво означава това? Че ще се свържем първо с теб - още преди желаният от теб курс да бъде обявен на сайта, така че твоето място да е гарантирано!
В случаите, когато група за твоето ниво не се сформира точно в избраното от теб време,  ще те информираме за курсове, които са със възможно най-сходно провеждане.

Нямаме търпение да те видим в един от нашите курсове! A presto!

Mamma mia! Нещо се обърка. Опитай пак!

Блог

Purple circleYellow circle
Italian city
1/11/21

Живот, съблазнен от красотата

Историята на един ренесансов италианец в съвременна България

Прочети...
Italian city
16/7/21

Всичко, което трябва да знаеш за метода „пълно потапяне“ (Total Immersion)

Най-важното за нашата методология, за нейните особености и за това как се сравнява с други два популярни метода. Виж основните допирни точки и разлики, за да прецениш дали нашата методология е това, което търсиш.

Прочети...
Italian city
16/7/21

7 преподаватели споделят. Стефания.

В компанията на Стефания те обгръща топлота и спокойствие. Което е невероятно, имайки предвид, че е майка на три! деца с вечно преливащ график от социални и професионални ангажименти. Стефания е сертифициран преподавател по италиански, специализирала основно в преподаването онлайн. След като следва и работи в Рим, се завръща в малкия крайбрежен град, където е родена. Споделя за нещата, които я вдъхновяват и за това как й се е отразил ковид периода.

Прочети...
16/7/21

7 преподаватели споделят. Мануела.

Мануела е завършила лингвистика и е сертифициран преподавател по италиански. Преоткрива страстта към преподаването след мноооого години в корпоративния свят и изкачване на кариерната стълбица, за да й се посвети напълно към днешна дата. Споделя, че днес Италия е различна от това, което е била преди и това, което си представяме. Казва какво трябва да знаят тези, които сега започват да изучават италиански.

Прочети...
16/7/21

7 преподаватели споделят. Джулия

Джулия, преподавател пар екселанс - преподава на италианци, на чужденци, включително на преподаватели и изпитващите на CELI. Живее за семейството си и за учениците си... в едно от най-красивите кътчета на Италия – приказен крайбрежен град южно от Рим. Споделя за: какво я мотивира в трудни времена и какво трябва да знаят българските курсисти, за да са успешни.

Прочети...
16/7/21

7 преподаватели споделят. Чинция

Чинция, сертифициран преподавател по италиански, завършила лингвистика. Говори няколко езика, но любимият й е китайският. Родена в красивата Лигурия (Cinque Terre, anyone?), живее в Милано. Споделя за: връзката между храненето и приятелството, и за това какво й помага в трудни времена.

Прочети...
24/6/21

7 преподаватели споделят. Киара

Киара, родена и отраснала сред хълмовете на Северна Италия и отлетяла от родното гнездо, за да открие света. Пътувала и живяла къде ли не, но от няколко години България е полу-постоянният й дом. Завършила е лингвистика и културни изследвания. Обича етимологията, природата и винаги, винаги готви нещо (и преносно). Споделя: кога е почувствала, че има призвание за учител и какво най-много я е изненадало в България.

Прочети...
24/6/21

7 преподаватели споделят. Федерика.

Федерика живее в София от 6 години. Обича музиката, капоейрата и да жонглира (и преносно, с проекти и идеи). Запалена е по психологията и напоследък - невролингвистиката. Преподава в Долче Стилново от самото начало. Споделя за: нещата, с които се гордее, кое я е накарало да стане учител и защо не трябва да вземаме на сериозно.

Прочети...
24/6/21

7 преподаватели споделят. Валентина.

Родена в Сардиния, сега Валентина живее в София и преподава в Долче Стилново. Най-много обича природата и добрата храна. Другите й страсти са модата и моделиерството. Споделя за: Италия от детските й години, защо италианците са толкова добри готвачи и защо за нея да преподава е като да покани гости.

Прочети...
3/3/21

Една италианка в София

Казвам се Валентина и съм италианка. По произход съм от Ломбардия и прекарах първите 20 години от живота си в провинция Бергамо, а след това, за още 17 години, „ме осинови“ град Триест. Сега, вече шест месеца, живея в София.

Прочети...
15/6/21

Пътуване от Сардиния до София и кое е най-изненадващото при първата среща с България

Една италианка от Сардиния разказва за първата си среща с България и за това, което най-много й липсва в София.

Прочети...
25/6/21

Италиански коледни традиции, разказани от първо лице

Италиански коледни традиции, разказани от първо лице Валентина Мелита, най-усмихнатото лице на Долче Стилново, ни разказва за италианските коледни традиции и за Коледите от нейното детство. Разказва ни какво трябва да оставят децата на масата на 13-ти декември, за да им донесе подаръци Санта Лучия, кой всъщност носи подаръците на Коледа в Италия.

Прочети...
11/6/21

3 подбрани съвета за тези, които сега започват да изучават италиански език

В хода на работата често се питаме как да улесним нашите клиенти в този нелек, но вълнуващ процес, наречен учене. Решихме да попитаме нашите преподаватели какво биха препоръчали на новобранците - тези които сега правят първи стъпки в италианския. Знаем колко сте заети, затова от всички полезни отговори, които получихме, и подбрахме 3-те най-важни.

Прочети...

Предстоящи курсове

ONLINE

Специализирани

24/10/2023
-
23/1/2024
328
лв.
328
лв.
лв.
Всеки вторник:
Оставащи места:
13:00
-
14:20
8
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Специализирани

2/10/2023
-
18/12/2023
328
лв.
328
лв.
лв.
Всеки понеделник:
Оставащи места:
13:00
-
14:20
3
Научи повече
Sold Out
Wait list
ONLINE

Начинаещи

30/10/2023
-
6/12/2023
284
лв.
315
лв.
лв.
Понеделник и сряда:
Оставащи места:
10:00
-
12:30
8
Научи повече
Sold Out
Wait list