ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК НИВО А2.1

Вече имаш базата на италиански и искаш да продължиш напред. Ottimo!

С Долче Стилново ще учиш сякаш вече си в Италия - с професионални преподаватели италианци и пълно потапяне в италианския език и култура. 55 уч. часа на живо с професионален преподавател италианец, където и да си.

ONLINE
26/9/2024
 - 
14/11/2024
387
лв.
430
лв.
лв.

Ниво A2.1

Вторник и четвъртък:
19:00
-
21:30
Оставащи места:
3
Почивни дни:

55 уч. часа на живо с професионален преподавател италианец. А2.1 е подходящо за теб, ако вече имаш базова граматика и лексика (учил си италиански между 70 и 100 учебни часа).

В това ниво ще научиш:
Advantages icon
Как да пазаруваш на италиански
Advantages icon
Да разказваш за себе си - минало и настояще
Advantages icon
Да споделяш предпочитания
Advantages icon
Да разказваш за миналото си
Advantages icon
Как да поръчваш в италиански бар
Advantages icon
Да описваш минали събития и спомени
Wait list
Purple circle

"Преподавателите са готови да направят всичко възможно, за да се чувстваш добре и да вземеш максимума от часовете."

Част от раждането на Венера на Ботичели.Green circle
1

Най-добрите преподаватели от Италия

С теб ще работят само първокласни преподаватели от Италия. Те имат опита и квалификацията, за да те улеснят максимално в процеса на учене. Освен това - обожават работата си, винаги са позитивно настроени и готови да те подкрепят

Изпитана методология

Използваме интерактивна методология на „пълно потапяне“ (преподаваме италиански на италиански). Стотици доволни курсисти казват, че нашата методология ги стимулира да научават неусетно и да прилагат на практика наученото веднага.

2
3

Практика от Ден 1

Има ли начин да се справиш с езиковата бариера? Направи така, че тя да не се появява. Говорим само италиански от първия ден. Редовната практика помага да превърнеш пасивните знания в активни.

Обучение на живо от всяка точка на света

Най-доброто от груповата динамика, онлайн света и индивидуалния подход. Удобството да участваш на живо, където и да си + възможността да гледаш запис.

4

Програма на курса

Лексика и разговор
Да пазаруваме в Италия
Да разкажем за нашите пътувания и ваканции
Твоят живот: минало и настояще
Италианският бар: инструкции за употреба
Да опишем какво ни харесва
Зодиите
Спомени и преживявания
Да опишем хора и места от нашето минало
Италианска култура
Италианската кафе и бар култура
Добрият тон в ресторанта
Италиански градове: Рим
Въведение в регионалните съкровища на Италия
Най-важната граматика в това ниво
 Passato prossimo: verbi regolari e irregolari
Preposizioni
Pronomi diretti e indiretti
Imperfetto
Differenza tra passato prossimo e imperfetto

Бонуси

Онлайн класна стая

Безплатна онлайн класна стая с персонализирани упражнения и материали

Записи от занятията

Не пропускай нито урока по италиански, нито неотложния си ангажимент

Програма за лоялност

Отстъпка  за всяко следващо ниво и закупуване на учебни материали

Материали

Допълнителни материали за оптимални резултати при учене в дигитална среда

Подарък

Получаваш 10 % отстъпка, ако се запишеш 20 календарни дни преди курса

За мен ли е ниво А2.1?

Ниво А2.1 е подходящо за теб, ако вече си учил италиански език между и 70 и 100 часа, ако знаеш базова граматика и лексика; можеш да правиш кратки, лесни изречения и да общуваш на елементарно ниво в ежедневни ситуации.

Искаш по-конкретна информация? Ето от какво вече трябва да имаш представа:
Advantages icon
Определителен и неопределителен член в италианския език
Advantages icon
Модални глаголи (potere, volere, dovere)
Advantages icon
Безлични форми (c’è, ci sono, si fa)
Advantages icon
Сегашно продължително време (Presente progressivo)
Advantages icon
Passato prossimo
Yellow circle

Отзиви от мрежата

Five stars testimonials icon
5.0 от 5
250+ гласа
Five stars testimonials icon

Силно препоръчвам Долче Стилново на всеки, който има желание да изучава италиански език. Тук ще получите лично отношение и внимание. Ще бъдете стимулирани да говорите езика без да се притеснявате, че може да не се справите добре. Уроците ще са много приятни и забавни. Ще ги посещавате с удоволствие.

Галина Маринова
Five stars testimonials icon

По време на карантината се записах на онлайн курс - това се оказа едно от най-добрите и приятни решения през тези месеци, както и в живота ми. Преподавателката ми Киара е страхотна! Няма как да не проговориш покрай нея с удоволствие, дори и да се притесняваш. Това, че изцяло на италиански се провеждат курсовете е един гигантски плюс, а и е забавно. Обожавам денят ми да започва с Киара и групата ми по италиански и чак след това да се занимавам с работни дела и ежедневието.

Цвета Караиванова
Five stars testimonials icon

Винаги е забавно и продуктивно. Поздравления. Методът на "пълно потапяне" предразполага към по-голяма мотивация и по-голяма концентрация. Хората тук са страхотни - от рецепцията до класната стая!

Кристина Йончева

Все още не знаеш дали това е правилното ниво?

Направи безплатния ни тест сега!
Ще получиш персонална оценка за нивото ти и препоръка от наш преподавател.
Yellow circle

За мен ли е методологията на „пълно потапяне“?

Щом си тук, значи имаш желание за нещо ново, различно и интересно, и ние те поздравяваме за това! Няма по-добър и по-приятен начин да научиш италиански от този да се потопиш напълно в културата и да общуваш директно с италианци. Особено, когато те имат опита и квалификацията обяснят граматиката и правилата, така че ги разбереш; и да те предразположат, така че да искаш да говориш повече.

Научи повече

Често задавани въпроси

Как се провежда обучението?

Обучението се провежда на живо в онлайн платформата Zoom. Преди началото на курса ще получиш линк, с който да влезеш във виртуалната класна стая. Запази го, тъй като ще използваш същия линк за влизане по време на целия курс. Учебните материали, домашните и допълнителните материали, както и записите от уроците се предоставят в отделна класна стая. Записите от занятията се пазят само два месеца след датата на публикуване, затова молим те, не забравяй да ги запазиш и на собствен носител.

Ще ми се наложи да пропусна урок. Това проблем ли е?

Едно от най-големите удобства на онлайн обучението по италиански е, че можеш да получиш запис, ако ти се наложи да пропуснеш урок. Това е голямо предимство, тъй като всеки урок е важен. Програмата на курса е оптимизирана така, че да получиш максимума за минимум време от обявените уч. часове (40 мин) за всеки курс. Въпреки това предимство, практиката на живо е едно най-важните неща, така че е хубаво да сведеш отсъствията до минимум.

Колко голяма е групата?

роят на курсистите в групите е оптимален за всяко ниво, така че всеки участник да може да получи внимание и да практикува. Стандартните групи са между 8 и 12 курсисти, но понякога има и по-малки групи. Минаималният брой участници е 6-тима курсисти. Научи повече в Правилата за записване: https://italianskieziksofia.bg/zapisvane

Как ще разбирам преподавателя, ако още не говоря италиански?

Твоят преподавател е обучен и сертифициран да преподава италиански език само на италиански (без език посредник). В началото той ще използва само най-лесните и всеобщо познати думи, като същевременно лека полека ще те стимулира да обогатяваш речника си. Постепенно твоят запас от думи ще нарасне и пропорционално на това преподавателят ще започне да се изразява по-сложно.

Учебните материали включени ли са в цената?

Всички материали, необходими, за да вземеш нивото, включително допълнителните материали, които преподавателят ще предоставя по време на курса, са включени в цената на курса.

Какви отстъпки мога да получа?

При записване 20 календарни дни преди началото на курса, получаваш 10% отстъпка. Ако вече си наш курсист, ще получиш информация за програмата ни за лоялност по имейл.

Устройството, от което се включвам, трябва ли да има камера и микрофон?

Микрофонът е задължително условие, за да участваш в курса. Без него няма да можеш да се възползваш от едно най-големите предимства: практиката на живо с преподавател италианец. Горещо ти препоръчваме да използваш и камерата винаги, когато можеш – така връзката с преподавателя и останалите участници ще е по-непосредствена, а резултат от курса - по-добър.

Ще получа ли сертификат?

За да получиш електронен сертификат за завършено ниво от Долче Стилново на италиански език, трябва да имаш 70% присъствие на часовете и успешно взет финален тест (над 60%), предаден най-късно 7 календарни дни след крайната дата на курса.

Важно: При определени обстоятелства, можем да направим изключение и да изготвим сертификат и при неспазен 7-дневен срок за предване, но в този случай е необходимо задължително да получим имейл от курсиста с молба срокът да бъде удължен. При спазен срок за предаване на теста, курсистите получават сертификата по електронен път до 2 седмици след проверка на теста.

Важно: нашият сертфикат се признава от повечето италиански университети, но някои университети имат специални изисквания. Молим да провериш какви точно са те и дали нашият сертификат ще ги покрие.

Искам и учебник на хартиен носител. Мога ли да получа такъв?

Материалите са дигитални и ще ги получаваш от нас в хода на занятията. Ако искаш да се сдобиеш с учебник на хартиен носител, който да ти е в допълнителна помощ за учебния процес (NB!: учебника не е задължителна част от програмата, а е за теб само ако имаш повече време и искаш допълнителни упражнения), можеш да ни питаш за наличности - в момента разполагаме с учебници за нива А2, В1 и В2. Като наш курсист имаш и голяма отстъпка от пазарната им цени. За учебник на хартиен носител, моля обърни се към офиса: office@dolcestilnovo.bg

Трябва ли да уча и самостоятелно, извън уроците?

Да, смятаме, че е необходимо и горещо препоръчваме да предвидиш и планираш време за регулярна самоподготовка още в самото начало. Твоят успех в курса и колко ще напреднеш са функция на времето и усилията, които ще можеш да вложиш.

Графикът ми е много натоварен, мога ли да участвам в курса?

Ние се опитваме да създадем оптимални условия за изучаването на италиански, но твоят успех в курса е твои ръце. Всеки курсист има различни цели - някои учат само за удоволствие и развлечение, други - за университет или професионално развитие. Нашите преподаватели познават индивидуалните цели и мотивация на всеки курсист и адаптират подхода си. Ако искаш да се включиш, но нямаш много време за самоподготовка (извън часовете), трябва да калибрираш очакванията си спрямо времето и усилията, които ще вложиш.

Предстоящи курсове

26 Sep
 - 
14 Nov
26 Sep
 - 
14 Nov
26/9/2024
 - 
14/11/2024
387
лв.
430
лв.
лв.

Ниво А2.1

Вторник и четвъртък:
19:00
 - 
21:30
Оставащи места:
3
Почивни дни:
Научи повече
Sold Out
Wait list
Light floating circleYellow circle

Complimenti!

Твоят първи имейл от нас вече лети към пощенската ти кутия. Желаем ти приятни мигове с нашата малка Италия и света на Долче Стилново! Но не се безпокой – няма да те бомбардираме със съобщения. Ще получаваш имейл от нас максимум няколко пъти месечно.

Mamma mia! Нещо се обърка. Опитай пак!