Твоите цели. Твоите условия. Твоето време.

Винаги с най-добрите преподаватели от Италия. Курсове по италиански език, създадени по твоя мярка. Постигни оптимални резултати за минимум време с програма, създадена специално за теб.  Вече всички специализирани курсове се провеждат онлайн: можеш да учиш с експертния ни екип преподаватели от Италия, където и да си.

Pisa tower icon

Само квалифицирани преподаватели италианци

Italian mask icon

Пълно потапяне в италианския език и култура

Italian gondola icon

Интерактивна методология и практика от
Ден I

Green circle
x
Изпращайки този формуляр, се съгласяваш да получаваш маркетинг имейли от нас. Можеш да се отпишеш от тях по всяко време, като натиснеш бутон „Unsubscribe”. Предоставяйки името и имейла си, ти се съгласявашс нашите Условия за поверителност и Условия за ползване на сайта.

Mille grazie!

Запретваме ръкави, за да намерим възможно най-добър вариант за теб. Ще получиш отговор от нас в рамките на един работен ден.

PS Не получаваш имейл от нас?
Провери и папката с рекламни съобщения ако имейлът ти е в gmail
или ни се обади на: 0876 123 165
Mamma mia! Нещо се обърка. Опитай пак!

Специализирани курсове

Интензивни курсове по италиански език

Всички наши курсове са създадени с мисъл за твоето време, така че да можеш да постигнеш оптимални резултати във възможно най-кратък срок. Преди да се насочиш към наистина интензивен курс, проучи програмата и сроковете на нашите „стандартни“ курсове (една тайна – всички са полу-интензивни).

Ако все пак смяташ, че това натоварване е малко за теб и искаш по-интензивна програма, на страница Предстоящите курсове ще научиш дали в момента има планиран интензивен курс за твоето ниво. Ако се нуждаеш от индивидуална програма, попълни заявката. Ние ще се свържем с теб, за да обсъдим как можем да ти помогнем с програма, която да пасне идеално на целите и графика ти.

Разговорни курсове по италиански език

Нашият метод е изцяло комуникативен – говорим само на италиански, още от първия ден. В час постоянно ще бъдеш стимулиран/а да участваш, да говориш, да общуваш винаги и само на италиански. На практика всички наши курсове са с разговорна насоченост. Но ако вече знаеш много добре граматиката за нивото и търсиш курс с минимум теория; или ако чувстваш, че единственото, което те спъва е езиковата бариера, тогава нашите разговорни курсове са за теб.

Важно е да знаеш, че провеждаме разговорни курсове сезонно, че местата са ограничени и се запълват бързо. И ако в момента не откриваш разговорен курс за теб, не се разочаровай! Често организираме разговорни курсове по желание на клиентите. Попълни заявката и остави останалото на нас.

Индивидуално обучение
по италиански език

Индивидуалните ни програми (частни уроци по италиански език), са подходящи за теб, ако:

Advantages icon

трябва да научиш италиански език в много кратки срокове (скоро ще заминаваш в Италия; ще работиш/учиш с италиански; трябва ти сертификат CELI и др.).

Advantages icon

ако ти е нужно специализирано езиково  обучение – бизнес или медицински италиански, юридически или италиански за оперно пеене и др.

Ако стандартен италиански не е това, което търсиш, нашите експерти ще изготвят програма специално за теб, така че да постигнеш конкретните си цели в оптимален срок. Попълни заявката за индивидуално обучение и поискай оферта. Ние ще се свържем с теб за детайлите.

Фирмено обучение

Екипът ти има нужда от курс по бизнес италиански или трябва да специализира в обслужване на клиенти на италиански? Може би твоите кадри вече имат италиански език, но трябва да подобрят нивото или комуникативните си умения.

Или бизнесът ти няма нищо общо с италианския, но искаш да направиш подарък на хората си, да повдигнеш духа им с преживяване, което ще ги сплоти?
(Все пак изкараха цяла пандемия с теб). 

Нашите експерти ще създадат програма, според твоите идеи и нужди, така че да постигнеш целите си по възможно най-ефикасния начин. Как работи фирменото обучение? Ти поръчваш музиката, нашите експерти изготвят предложение и програма за теб. Попълни заявката по-долу и ние ще се свържем с теб за детайлите.

Италия: култура и език

Представи си италианския извън контекста на италианската култура. Италия без музика, жестове, без архитектура, древни статуи, без Микеланджело и Верди, и без (о, Боже!) паста, вино, gelato... Изпадна ли в паника? Ние също. Култура и език са едно вълнуващо цяло.

Нашите мини курсове по италианска култура имат голяма цел. Да ти напомнят ЗАЩО учиш италиански. Винаги различни и разнообразни като самата Италия. „Регионални съкровища на Италия“, „Тайните на неаполитанската кухня“, „Креативно писане на италиански“, „Италианското кино на 20-ти век“, „Вино и поезия“...

Ще изпиташ удоволствието от италианската култура тук и сега. Умението да говориш на разнообразни теми и да боравиш с терминология са част усъвършенстването на езика.Тоест - съчетаваме полезното с приятното. И знаеш ли кое е най-хубавото?  Какви курсове планираме можеш да решиш ТИ. Попълни формата и сподели какво те влече и какви интереси имаш. Не се изненадвай, ако след време обявим точно твоя курс.

Предстоящи курсове

10 Apr
 - 
22 May
ONLINE

В-нива: Преговор и практика

10/4/2024
 - 
22/5/2024
361
лв.
361
лв.
лв.
Всяка сряда вечер:
19:00
 - 
21:00
Оставащи места:
2
Почивни дни:
01.05.24
Научи повечеНаучи повече
Sold Out
Wait list
23 Apr
 - 
25 Jun
ONLINE

Разговорен италиански за напреднали

23/4/2024
 - 
25/6/2024
379
лв.
379
лв.
лв.
Всеки вторник:
14:00
 - 
15:30
Оставащи места:
5
Почивни дни:
Научи повечеНаучи повече
Sold Out
Wait list
23 May
 - 
25 Jul
ONLINE

Italiano automatico e naturale (за нива А2.1 и А2.2)

23/5/2024
 - 
25/7/2024
342
лв.
342
лв.
лв.
Всеки четвъртък:
13:00
 - 
14:30
Оставащи места:
6
Почивни дни:
Научи повечеНаучи повече
Sold Out
Wait list
Light floating circleYellow circle

Complimenti!

Твоят първи имейл от нас вече лети към пощенската ти кутия. Желаем ти приятни мигове с нашата малка Италия и света на Долче Стилново! Но не се безпокой – няма да те бомбардираме със съобщения. Ще получаваш имейл от нас максимум няколко пъти месечно.

Mamma mia! Нещо се обърка. Опитай пак!

Искаш да научиш още за нас и как можем да ти помогнем?

Последвай тези линкове: