Loading...
You are here:--Специализирани италиански курсове
Специализирани италиански курсове2017-11-29T17:46:42+00:00

Специализирани италиански курсове

Долче Стилново е езикова школа по италиански език в София, в която обучението се извършва „само от италианци и само на италиански“.  Пълното потапяне в езика и културата са важен компонент от нашата методология, който помага за повишаване на мотивацията и бързо преодоляване на езиковата бариера. Ние вярваме, че нашата мисия е не само да предлагаме качествени езикови курсове, но и да вдъхваме и укрепваме любовта към италианския език и италианска култура в България.

Специализирани италиански курсове: Темите

Темите на специализираните ни курсове са вдъхновени от различни аспекти на богатата и жизнена италианска култура. Te могат да варират  – от „италиански и кулинария“, „италиански и вино“, „творческо писане на италиански“ до „бизнес италиански език“ и„италиански език за контактни центрове“  и много други. Нашите гост-лектори и преподаватели са специалисти, активно действащи в своята област, които също като нас вярват в положителна сила на културния обмен и диалога между България и Италия, и  с радост представят пред българската публика многобройните, цветни лица на традиционната и съвременна италианска култура.

Целта на специализираните ни курсове е да създадем платформа за по-задълбочено запознаване с многобройните аспекти на италианската култура и за диалог между нашите две култури – Италия и България. Всеки курс е уникален и предлага автентично изживяване на италианската култура, без да ма нужда да напускате София, при това на чист италиански език.

Специализирани италиански курсове: Повече информация

За повече информация за нашите предстоящи интензивни курсове по италиански език, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра и ние ще Ви отговорим в рамките на един работен ден.

Курсове – Всички нива

A1
A2.1
A2.2

„А“ нивата в Долче Стилново започват от италиански за начинаещи (Livello Base) и стигат до ниво А2.2 ( Livello Elementare – Pre-Intermedio). Тези нива са подходящи за кандидати без предварителни знания по италиански език (Ниво А1), както и за тези, които вече имат базови познания или владеят езика на елементарно ниво. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива А1, А2.1 и А2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
B1
B1.2
B2.1
B2.2

„B“ нивата в Долче Стилново включват две В1 нива (Livello Intermedio) и две В2 нива (Livello Intermedio Superiore). Тези нива са подходящи за средно напреднали кандидати, които могат да комуникират сравнително свободно в италиано-говоряща среда и разбират достатъчно, за да се справят с основни ежедневни ситуации. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива В1.1, В1.2, В2.1 и В2.2, ако не сте сигурни кое ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.
C1
C1.2

„С“ нивата в Долче Стилново включват нива С1.1 и С1.2 (Livello Avanzato). Тези нива са подходящи зa кандидати с напреднали знания по езика, които могат да говорят свободно, могат да се изразяват ефикасно и гъвкаво, спрямо ситуацията, както в приятелска, така и в професионална и академична среда. Тъй като необходимите лингвистични компетенции варират значително между нива С1.1 и С1.2, ако не сте сигурно ниво е най-подходящо за Вас, моля попълнете нашия онлайн тест или се свържете с нас.

Вашите преподаватели

Иления Турки
Иления Турки
Родена в централна Италия, в красивата планинска местност Абруццо, Иления завършва с отличие университета…
Игор Леонардуци
Игор Леонардуци
Роден в Удине, северна Италия, Игор е безспорно най-артистичният преподавател в Долче Стилново. Завършва в…
Федерика Пига
Федерика Пига
Родена в слънчевата Сардиния, Федерика завършва в „Università degli Studi Di Cagliari “ и след това специализира „…
Валерио Еванджелиста
Валерио Еванджелиста
Валерио е роден в красивия град Пескара, намиращ се между Адриатическо море и Апенините. Въпреки, че…
Михаела Виталий Вълчева
Михаела Виталий Вълчева
Михаела е родена в София и завършва бакалавърска степен Алтернативен туризъм, след което продължава образованието…

Получавайте новини за нашите курсове и събития.