Мисия

Долче Стилново е първата школа по италиански език в София, в която автентичен италиански език се преподава само от италианци. Използваме интерактивен метод, който позволява езикът да бъде усвоен по приятен и забавен начин. Взимаме най-доброто от динамиката на групата и същевременно индивидуализираме всеки курс спрямо интересите и желанията на курсистите. Пълното потапяне в живата езикова среда и култура по време на часовете спомага за бързото отпадане на езиковата бариера и за постигането на значителни резултати за кратко време.

Вярваме, че нашата мисия е не само да предлагаме качествени езикови курсове, но и да вдъхваме и укрепваме любовта към италианския език и италианска култура в България. Надяваме се, че нашите специализирани курсове и събития, посветени на различни аспекти на жизнената и пъстра италианската култура – музика, театър, кулинария, дизайн и много други, ще продължават да бъдат място за среща на любителите й.

  • курсове по италиански език в софия и онлайн
  • италиански език школа долче стилново
  • долче стилново италиански език школа
  • долче стилново италиански език школа в софия

Услуги

Нашите курсове по италиански език

Долче Стилново предлага курсове по италиански език за деца и възрастни за всички нива, от италиански за начинаещи до курсове за напреднали и подготовка за изпити CELI. В нашата школа курсовете по италиански език са поверени изцяло на италианци. Нашите опитни преподаватели работят с иновативна методология, която съчетава елементи от традиционните методи за преподаване на италиански като чужд език, индуктивния метод и сугестопедичния подход.

Нашите специализирани курсове

За любителите на италианския език и култура предлагаме специализирани курсове ‚,à la cаrte“ , на разнообразни теми, свързани както с традиционната, така и със съвременната италианска култура. Целта на специализираните ни италиански курсове е да създадем платформа за по-задълбочено запознаване с многобройните аспекти и лица на италианската култура и език. Всеки курс е уникален и предлага автентично изживяване на италианската култура, при това на италиански език.

Нашите събития

Нашите събития са преди всичко място за среща на двете култури, които обичаме и за които работим – Италия и България. На тях са добре дошли както наши курсисти, така и всички, които харесват италианската култура и език, и биха искали да научат повече за нея. Темите варират – от музикални вечери, дегустация на вино, представяне на италиански занаяти, до „вечер на игрите“. Събитията в Долче Стилново са прекрасна възможност да се позабавлявате, да упражните езика, да научите повече за Италия и за няколко часа да се „пренесете“ в тази слънчева страна.

Ценности

Стойност

Стойност

Добавяме стойност към всеки аспект от услугата, която предлагаме. Нашите преподаватели се стремят не само да преподават езика по възможно най-ефективния начин, но и да помогнат на курсистите да усетят красотата на италианския език и да се свържат непосредствено с културата. Стремим се всеки един курс да предлага най-положителното от динамиката на групата и гъвкавостта на индивидуалния курс.

Автентичност

Автентичност

Долче Стилново е единственото училище в София, в което италианския език се преподава само от италианци за всички нива. Нашите преподаватели са директни носители на езика и културата. Освен оригиналното произношение на матерния им италианския език, те са окуражавани да споделят своя неподправен опит, знания, обичаи и порядки. Така курсистите могат отблизо да се запознаят с автентичния облик на съвременна Италия.

Ангажираност

Ангажираност

Абсолютен ангажимент към качеството на предлаганите от нас услуги на всяко ниво – от отношението към клиента и постоянното подобряване на методологията/учебната програма, до средата, в която се провеждат занятията.

Диалог

Диалог

На първо място диалог между двете култури, които вдъхновиха създаването на нашата школа по италиански език – Италия и България. Но и диалог между нас и клиентите под формата на обратна връзка, от която черпим идеи за създаването на бъдещи курсове и събития, и която е ценен принос за подобряването на предлаганата от нас услуга.

Любов

Любов

Към неизчерпаемите детайли, които правят двете култури, на които служим, различни и безкрайно интересни. Но преди всичко – любов към работата ни.

Иновация

Иновация

Нашата методология съчетава успешно традиционни, иновативни, както и авторски елементи. Чрез постоянен анализ на новите тенденции в езиковото обучение, експериментиране и интеграция на обратната връзка от нашите клиенти, ние и нашият метод винаги се развиваме.

Нашата методология

Италиански език преподаватели метод

Вашите преподаватели

Валентина
Валентина
Валентина е родена в Бергамо, северна Италия, където прекарва детството и младежките си години. После учи в Триест в един от най-престижните университети за преводачи в Италия…
Федерика
Федерика
Усмивката на Федерика е първото, което ви посреща в Долче Стилново. Родена в слънчевата Сардиния, Феде е учила в „Università degli Studi Di Cagliari “, а сега е щатен супергерой (под прикритие)…
Марко
Марко
Докторант по философия, сертифициран преподавател по италиански за чужденци, дипломиран журналист, обиколил половината свят. За Марко преподаването е страст, която идва отвътре…
Марта
Марта
Марта е от Падова, завършва “Лингвистика и италианска литература” в университета в Болоня и допълнително получава пълна сертификация за преподавател на италиански…
Киара
Киара
Киара, 27-годишна италианка, родена в мъничко градче в областта Пиемонте, е нашият универсален боец, силната карта, която крием в ръкава си. Завършва “Лингвистика и италианска литература” …

Получавайте новини за нашите курсове и събития.